logo skoleni-kurzy

KURZ BARVENI RAS A KOMENTÁŘE KE KURZU


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Trimble SketchUp – základní kurz - NICOM, a.s.
Předpokládané znalosti Základní znalost práce s počítačem na úrovni běžného uživatele. Cíl kurzu Orientovat se v rozhraní aplikace SketchUp a dokázat v ní vytvářet svoje vlastní návrhy.

^

 

 

KURZ BARVENI RAS A KOMENTÁŘE KE KURZU

Viz také následující kurzy :
  • MikroTik - pokročilý kurzMikrotik advancedPodrobnosti
  • Základy účinného marketingu – kurz pro začínající marketéryPodrobnosti
  • MikroTik - základní kurzMikroTik BasicsPodrobnosti
  • PECB Certified ISO - IEC 27001 Transition: Transformační kurzPECB Certified ISO - IEC 27001 TransitionPodrobnosti
  • Oracle Database 11g - 12c Workshop: Administrace databáze – úvodní kurzOracle 11g - 12c Workshop: Database Administration EssentialsPodrobnosti


Kurz barvení řas a obočí
- Komentáře a dotazy na školení/kurz



Re: Re: Re: Re: Komentáře a dotazy na školení/kurz
- komentář #11168 ze dne: 2018-04-23 10:23:47
  • Dobrý den děkuji, měla bych čas a zájem o pátek 18.5.2018 na úprava a barvení obocí a řas. Napište mi prosím cenu.


Re: Re: Re: Komentáře a dotazy na školení/kurz
- komentář #11164 ze dne: 2018-04-17 00:21:16 (-> 11163)
  • Dobrý den, kurz barvení řas a obočí by bylo možno realizovat ve středu 25. 4. od 9 nebo 10 hod, další termín nabízíme v pátek 18. 5. po 9. hodině. Kurz můžeme realizovat individuálně, modelku si můžete přivést nebo nám napište předem a my Vám ji zajistíme. Kurz lash liftingu a botoxu pořádáme v Praze 6.5. od 10:00 nebo 21.5. od 10:00. Součástí je i barvení řas, cena 2800 Kč. Nejbližší termín kurzu depilace voskem je 29.5. od 13:00 v Praze. Dále pořádáme také kurz depilace šetrným voskem Cirépil, kterým se depiluje na olejem ošetřenou pokožku. Všechny tyto kurzy jsou doškolovací, přihlásit se na ně jako masérka můžete, ale nejsou to kurzy rekvalifikační. Činnosti jako depilace, barvení řas a obočí mohou dělat kosmetičky, depilace kromě kosmetiček také zdravotníci.


Re: Re: Komentáře a dotazy na školení/kurz
- komentář #11163 ze dne: 2018-04-16 09:03:41
  • Bohuzel 26.4. Mam masaze od rana az do 18 hodin. Mozna by se mi hodily dny streda ci patek rano. no a kdybych si dala individula kolik by me to stalo Musim mit modelku? Nebo jak skoleni probíha? jsem maserka ale z 90 % delam manualni lifting obličeje a prace na obličeji me bavi navic ty upravy u me klientky poptavaji Rada bych si udelala i vosk a lifting na rasy :-] Děkuji


Re: Komentáře a dotazy na školení/kurz
- komentář #11161 ze dne: 2018-04-12 15:36:10 (-> 11159)
  • Dobrý den, kurz barvení řas a obočí se domlouvá individuálně. Nyní máme v termínu 26.4 v 15h domluveno individiální školení s jednou kurzistkou a mohla byste se k němu přidat, případně lze domluvit další individuální termín podle Vašich i našich časových možností. Napište nám, prosím, zdali by Vám termín 26.4. vyhovoval, případně navrhněte nějaké další dny, kdy byste se chtěla kurzu zúčastnit. Děkujeme.


Komentáře a dotazy na školení/kurz
- komentář #11159 ze dne: 2018-04-12 05:16:43
  • Dobrý den, kdy prosim uverejnite termin na kveten v Praze ? Děkuji pěkně Renáta





-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Kurz barvení řas a obočí

Barvení řas a úprava obočí je základním úkonem v péči o obličej. Barvení obočí se provádí co nejpřirozeněji, nejčastěji hnědou barvou. Barvení řas je velmi oblíbená metoda, která přináší řadu výhod. Řasy po barvení jsou černé a barva se nevymývá, ale odrůstá. Barvení řas se může opakovat 1x za měsíc, obočí lze barvit častěji. ​ Výhody nabarvených řas a obočí: V nepříznivém počasí, dešti, barva stále drží. Řasy jsou zřetelně delší a objemnější, tónování zdůrazňuje celou délku řas. Barvení řas je velmi praktické a šetří čas, odpadá veškerá starost s řasenkou. Od ranního probuzení až do večera stále dokonale upravený vzhled. Neexistují nepříjemně a nevzhledně slepené řasy, rozmazaná řasenka okolo očí. Pro uživatelky kontaktních čoček je barvení řas zcela ideální, vzhledem k tomu, že jemné částice řasenky mohou dráždit oči. Pro sportovce je barvení řas a obočí perfektní volbou, protože barva je odolná vůči vodě a pocení, bez rizika rozmazání.

... Zpět ke kurzu  -> Kurz barvení řas a obočí



Kosmetická škola Evolution Beauty Institute

Nabízíme kosmetické doškolovací kurzy na depilace cukrovou pastou i voskem, barvení řas a obočí, Lash Lifitng Lash Botox, práci s kosmetickými přístroji, např. ultrazvuková špachtle, galvanická žehlička, EMS lifting, Brow Master, laminaci obočí, kosmetický kurz a další. Školíme v moderně vybavených prostorách na Praze 2 a 4. Zakládáme si na individuálním přístupu, takže kapacita jednoho kurzu je 6-8 osob. Lektorka PaedDr. Eva Hynková má mnohaletou praxi jak s prací v kosmetickém salonu, tak i se školením řady kosmetiček. Samozřejmostí je zákaznický servis po absolvování kurzu .

Kosmetická škola Evolution Beauty Institute

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Akreditovaný kurz: Management – online kurz v květnu 2024 - on-line
^